Geachte bezoeker

Mocht er in dit blog een link niet werken, meldt me dat dan graag even via een mailtje naar govert@riksen.tk of in een reactie op mijn nieuwste bericht.
Veel leesplezier gewenst bij mijn reisavonturen op dit blog!

woensdag 23 december 2009

Kuala Lumpur - Auckland

Het is er tegen de 30 graden en de luchtvochtigheid is nagenoeg 100%. Tropisch dus. Als er ' smiddags een hevige stortbij valt besluiten we, ondanks dat ons gepinde geld nog lang niet op is, maar terug naar het vliegveld te gaan. Daar eten en drinken we net zolang totdat het geld nagenoeg op is.
Verder maken we onze kerstkaart:

Voor iedereen een Merry Christmas and a Happy New Year!!!


Moe maar voldaan slapen we nog een uurtje op een bankje en gaan daarna boarden.
Dit keer een iets nieuwere Boeing. We kunen zelfs een film bekijken zonder dat het hapert en je kan zelf bepalen of je hem pauzeert. We zitten alleen weer midden in het vliegtuig en de beenruimte is ook hier net te krap. Vooral vervelend als er een passagier voor je zit die de rugleuning ineens naar beneden klapt naar de slaapstand en mijn knieen er nog onder zitten.In Auckland staat broer Max ons op te wachten en rijden we naar huis. Het is inmiddels zondagmiddag 20 december. We begroeten Sarah en Anna. Het is inmiddels 3 jaar geleden dat ik hier voor het laatst was, maar toch is het voelt als gisteren.

En waarempel... daar is die dan. De lang verwachte iPhone. gelukkig had Max hem vast besteld, want de levertijd was een paar dagen en die wilde ik natuurlijk niet missen.

Met dit apparaat wil ik de rest van het blog gaan schrijven, maar dat valt nog niet mee. Je moet eerst een aantal apps downloaden en uitvinden hoe dat eigenlijk allemaal werkt.
En dan zijn er zo veel mooie apps zodat je eigenlijk niet meer aan je blog toekomt.
En 's ochtends ben je vanwege de jetleg extra vroeg wakker en dan probeer je natuurlijk niet meer te slapen als je net zo'n mooie iPhone hebt.

2 opmerkingen:

  1. Had kunnen zweren day het een iPhone was. Lol

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je Max,
    Ik heb het aangepast. Het is ook niet uit elkaar te halen al die verschillende "i-things".

    BeantwoordenVerwijderen