Geachte bezoeker

Mocht er in dit blog een link niet werken, meldt me dat dan graag even via een mailtje naar govert@riksen.tk of in een reactie op mijn nieuwste bericht.
Veel leesplezier gewenst bij mijn reisavonturen op dit blog!

dinsdag 5 januari 2010

ZORB

Op 4 januari waait het 's ochtends in Wanganui zo hard dat de camper staat te schudden. We grappen al dat het slechte weer ons achtervolgt. Gelukkig viel dat mee want eenmaal onderweg klaarde het snel op. We bezochten nog de toren en de historische 'elevator' die bewoning in een stadsdeel boven op een berg mogelijk moest maken.Daarna rijden we naar Taupo, waar we aan het meer fish&chips eten.
We bezoeken de 'craters of the moon'. Een vulcanisch landschap nabij Taupo.Bij Rotorua wandelen we in het park en gaan we naar de Zorb. Robben heeft er wel trek in en even later rolt hij in een grote plastic bal de helling af.


Alle campings hier zijn volgeboekt. Gelukkig kunnen we nog het laatste plekje krijgen op een familypark en eten schapenvlees met gebakken rode kumara. Een mango toe.
Voor het slapen kijken we, zoals we dat vaker doen deze trip, naar een aflevering van 'the flight of the conchords'. Robben heeft hiervan een DVD voor zijn verjaardag gekregen. Typische NZ humor. Als je benieuwd bent kijk dan even op YouTube.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Beaumont Rd,Rotorua,Niew Zeeland

1 opmerking: