Geachte bezoeker

Mocht er in dit blog een link niet werken, meldt me dat dan graag even via een mailtje naar govert@riksen.tk of in een reactie op mijn nieuwste bericht.
Veel leesplezier gewenst bij mijn reisavonturen op dit blog!

vrijdag 30 juli 2010

Opening Coupe da la Jeunesse

Op vrijdag 30 juli gaan we naar de Hazewinkel roeibaan onder Antwerpen in België. Hier komen Robben en Victor het komend weekend voor Nederland uit op de Coupe de la Jeunesse. De Europese roeikampioenschappen voor de jeugd.

We moeten tot 16:00u wachten voordat we in kunnen checken in ons appartement. We hebben gekozen voor drie overnachtingen in een appartement in Antwerpen. Hier kan de hond gewoon mee en hoeven we geen tent op te zetten. Bovendien zitten we downtown Antwerpen.

Na het inchecken vertrekken we meteen richting Hazewinkel. Door het drukke spitsverkeer zijn we echter net te laat om de openingswedstrijd van de meisjesacht te zien. Ze zijn net binnen. We lopen het terrein op en zien Robben en Victor meteen staan.Ze zijn met hun coach al eerder aangekomen en hebben er duidelijk zin in.

De meisjesacht is derde geworden achter Italië en Engeland.


Op deze foto zie je ze tijdens de prijsuitreiking. Alle Nederlandse roeiers hebben een rouwbandje opgespeld omdat maandagavond een dag na terugkomst van de WK in Rusland, collega roeier Roel Brühl overleden is bij een auto ongeval.


Hij was een veelbelovende jonge roeier die zojuist op de WK zilver had gewonnen in de vier.

Het programma dit weekend en de uitslagen zijn te volgen op: www.couperowing.org

Op www.jasonroeien.nl staan verschillende verslagen van Robben en Victor.
Jason in Arnhem is de roeiclub waar Robben en Victor roeien en waar ze onder begeleiding van hun coach Wim Jan Ligtenberg de afgelopen jaren zo succesvol hebben geroeid.
Voor dit weekend hebben ze het allemaal gedaan. Dit zal hun hoogtepunt moeten worden. We zijn benieuwd...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Hazewinkel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten