Geachte bezoeker

Mocht er in dit blog een link niet werken, meldt me dat dan graag even via een mailtje naar govert@riksen.tk of in een reactie op mijn nieuwste bericht.
Veel leesplezier gewenst bij mijn reisavonturen op dit blog!

zaterdag 31 juli 2010

Zaterdag Coupe1 kwalificatie

We zijn vannacht regelmatig wakker geweest vanwege een mug. Verder hebben we heerlijk geslapen in ons appartement.


Het is een enorm pakhuis waarin verschillende woonlagen gebouwd zijn. Aan de binnenkant is er een grote open ruimte. Het ziet er erg leuk uit.

Vanmorgen stonden we rond 8u op en na een ontbijtje reden we naar de roeibaan. Daar de vouwfietsen uitgeklapt en snel naar de startlijn. Robben en Victor lagen al in de buurt.
Ze hadden zich voor deze kwalificatierace best zenuwachtig gemaakt omdat ze met de favorieten Engeland, Frankrijk en Italië in de voorronde zaten. De beste drie gaan door naar de A-finale 'smiddags.


Meteen na de start lagen onze jongens voor, maar na 100m ging Frankrijk er al overheen. Het leek erop dat ze na de snelle start hun tempo wat hebben laten zakken en dat ze dat niet meer omhoog kregen. Engeland ging er ook overheen en lag al snel een taftlengte voor. Robben en Victor kwamen gelijk te liggen met Hongarije en het leek om de derde plek te gaan. Maar alles lag nog erg dicht bij elkaar en toen na 1000m onze jongens een versnelling inzetten kon Italië het niet meer volgen en haakten ze af. Tegelijkertijd roeiden ze Engeland die in de baan naars hun lag gek. Engeland had hierop geen antwoord en ze gingen er voorbij. Ook Hongarije had een prachtige eindspurt en ging ook langs Engeland. De laatste 200m gooiden ze er alles uit en kwamen ze nog erg dicht bij Frankrijk. Wat een sensationele race was dit. Ze zijn gekwalificeerd voor de A-finale vanmiddag. 1.Frankrijk 6:45,80 2.Nederland 6:46,44 3.Hongarije 6:47,47 4.Engeland 6:48,82 5. Italië 6:59,52

De jongens hebben hieruit vast zelfvertrouwen gekregen wan ze kwamen nog erg dicht bij Frankrijk. We zagen ook dat ze meteen al erg diep moesten gaan. Ik hoop dat ze dit hoge niveau kunnen volhouden. Vanmiddag om 15:00u moeten ze weer.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Hazewinkel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten