Geachte bezoeker

Mocht er in dit blog een link niet werken, meldt me dat dan graag even via een mailtje naar govert@riksen.tk of in een reactie op mijn nieuwste bericht.
Veel leesplezier gewenst bij mijn reisavonturen op dit blog!

zaterdag 18 december 2010

Aankomst in NZ

Op het vliegveld in Kuala Lumpur hebben we nog tijd zat. Jonas vindt een zachte driezitsbank waar hij nog drie en een halve uur heerlijk geslapen heeft. Ook hier heb ik een foto van gemaakt, maar ik heb besloten deze niet op het blog te zetten omdat hij erg lijkt op de andere twee foto's van Jo.


De vlucht naar Auckland verloopt nogal "bumpy". Over heel Australië zit op 10km hoogte enorm veel turbulentie. Zo veel dat we geen " hot drinks" geserveerd krijgen en de stewardessen regelmatig hun rondje af moeten breken. Gelukkig nog wel een ontbijt, maar geen dus geen koffie.
Om 13:00u lokale tijd landen we in NZ. Tijdens het wachten op de bagage verwonderen we ons hoe serieus het drugshondje aan alle tassen snuffelt. Hij loopt in een flink tempo van koffer naar koffer en besnuffelt deze op drugs en fruit.
Max en Anna staan ons in de ontvangsthal op te wachten en even later rijden we door de regen naar huis. Regen? Ja regen. Het is hier 2 maanden droog en zonnig warm geweest en net deze week is het weer omgeslagen.
's avonds voel ik me nog prima fit en amper nadat ik dat gezegd heb, val ik tijdens een gesprek met Sarah in slaap. Gelukkig neemt ze het me niet kwalijk ;-).
Zaterdagmorgen worden we pas om 8:15u wakker en... Het regent nog steeds. Het blijkt dat we vanmorgen vroeg door een luid knallend onweer hebben geslapen. Alle stroom op het schiereiland waar Max & Sarah wonen lag er af. Tussen de middag is het even droog en we trekken er meteen op uit om een kerstboom te zagen.


Tegen de tijd dat we weer thuis zijn regent het weer.


's middags is het huis vol. Vriendin Zoé is op bezoek met 3 kleine kinderen en de ouders van Sarah Zijn er. We eten een heerlijk stuk vlees, groene asperges, aardappelen en salade. Dit alles voortreffelijk bereid door Zoé.
's avonds vroeg naar bed, voordat ik weer in slaap val.
Zondagmorgen ben ik vroeg op en loop ik een rondje hard. Weer thuis, begint het weer te regenen. Ik lees m'n mailtjes en zie dat er veel sneeuw was in NL de laatste dagen. Tsjonge... we waren dus net op tijd weg. Olivia vindt het te lang duren voordat we weer een berichtje sturen. Ik besluit dus meteen een update te schrijven.
Ook zie ik dat gedacht wordt dat wij nu lekker in de zon zouden zitten. Helaas. Ook ik had ander weer verwacht hier. Het ziet er naar uit dat het wel even zo regenachtig blijft...


- Posted using BlogPress from my iPad

6 opmerkingen:

 1. Wist niet dat je nog steeds ballen van glas had!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Olief alleen mijn acount dee het niet dus ben ik anoniem!
  haha

  maar goed dat ik zo niewgierig ben hé?!
  ik vind jullie wel een ieniemienie beetje zielig ;P
  bij ons ligt er iets van 10cm sneeuw
  ik vind het leuk dat je weer wat schijft!
  weetje volgens mij zijn jullie in dromen land en liggen jullie gowoon zoals normaal boven mij in jullie bedjes!
  maar ik moet gaan later duss

  xxx anoniempje (olijfje)

  Ps doe de groet aan iedereen daar
  Ps ja ook aan jullie
  xloveyou

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eveline den Heijer19 december 2010 om 10:17

  HI allemaal,

  Wat een weer bij jullie regen en hier sneeuw!
  Er ligt wel 30 tot 40 centimeter.
  Ga straks eens meten...zpoveel sneeuw heb ik hier nog nooit gezien.
  Alle vluchten zijn gecanceld, al een paar dagen dus jullie zijn inderdaad op tijd weg
  Nou veel plezier samen. Leuk om van jullie te horen.
  Bye, Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een intrigerende foto daar bij die boom....
  Heeft Anna het paasei al gevonden???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee jongens!

  Gelukkig regent het bij jullie, anders zou ik wel een beetje jaloers zijn! Hier is het namelijk lekker koud buiten.
  Ik heb gister weer een sollicitatieformulier ingeleverd bij de Albert Heijn! Het is tijd om van de bank af te komen, want, Jonas hou je vast, de playstation heeft het begeven....... Hij zet zichzelf na ongeveer 3 minuten uit en blijft dan rood knipperen. Ik heb ook een keertje vakantie hoor -,-
  Pap, vergeet je trouwens geen iPhone voor me te halen daar!? :p

  Ik ben benieuwd naar jullie volgende update!

  Groeten uit Nederland,
  Robben

  BeantwoordenVerwijderen