Geachte bezoeker

Mocht er in dit blog een link niet werken, meldt me dat dan graag even via een mailtje naar govert@riksen.tk of in een reactie op mijn nieuwste bericht.
Veel leesplezier gewenst bij mijn reisavonturen op dit blog!

vrijdag 31 december 2010

Oud en Nieuw

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar!!!
We hebben vanavond een BBQ gehad en daarna met marshmallows boven een kampvuurtje en een glaasje champagne de jaarwisseling gevierd. In de verte hoorden we het gerommel van het vuurwerk vanaf de Skytower downtown Auckland. We konden het zelfs zien vanaf het terras! Pal zuid, 40 km verderop. Ongelofelijk. Het was een gigantisch vuurwerk. Misschien zien jullie het vannacht nog op de TV. Morgen rond deze tijd voor jullie in NL springen Jonas en Anna vanaf diezelfde Skytower de skyjump. Op dat moment zijn jullie waarschijnlijk nog met vuurpijlen en oliebollen in de weer.

PS. Het fototoestel is weer terecht.

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Gulf Harbour Dr,Gulf Harbour,Nieuw-Zeeland

3 opmerkingen:

 1. Gelukkig nieuwjaar voor allen.wat leuk je blog gelezen over jullie avond. We hebben aan jullie gedacht hoor om 12 uur.bij ons overdag. En als wij oliebollen en weer veel vuurwerk van toon buiten staan in de vrieskou zijn jullie in de sky tower. Veel sterkte hoor. Jon as gewoon even je gedachte op nul zetten. Ik kijk al uit naar de volgende mail over deze ervaring te lezen. Geniet van de luchtval. Alles lomt goed veeeeeel plezier met elkaar. Liefs van mama oma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee jo,

  waar blijven die cat-berichten nou!?

  Je settlement bij Tjeerd en Emmy krijgt nu een flinke boost!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit al vol van de oliebollen, dus ik ga er denk ik hooguit nog 1 eten! Ik wacht ook nog steeds op een Cat-bericht!
  En Jo, ik zal aan je denken als ik buiten naar het vuurwerk sta te kijken! Maar je moet wel genieten van die sprong!
  Jullie ook (alvast) een heel goed 2011!
  Liefs, Lisanne.

  BeantwoordenVerwijderen